KagePrint og sukkerprint reddede mig

Vi skulle holde fødselsdag til en af vores familie og det skulle være noget meget specielt, så jeg gik ind i byen for at finde en eller anden god løsning. Jeg havde faktisk ikke nogen bestemt idé om hvad det skulle være, men det skulle i hvert fald være noget meget specielt og interessant indenfor fødselsdagskage. Jeg kan god lave en god fødselsdagskage men der manglede noget til kagepynt, så regnede jeg med at finde noget passende i de lokale forretninger, bageri eller konditori og måske finde der konditorkager.

Men kan altid finde nemme kageopskrifter til kagedekoration og alt til kager, men det er også meget vigtigt med kagepynt. Min datter er en stor fan til hello kitty, så jeg gerne vil lave en eller anden motiv i den retning. Men hvad og hvordan? Så mens jeg vandrede gennem mange forretninger i byen for at finde den bedste løsning, mødte jeg min gamle veninde. Vi snakkede lidt sammen og jeg fortalte om min specielle kager problemet. Med et stor smil fortalte hun om at hun har en perfekt løsning til mit kagepynt dekoration problem.
Det skulle være kage print eller sukkerprint!

Hvad er en KagePrint og sukkerprint?

KagePrint er en fantastisk nyhed indenfor kagedekoration. Du kan pynte din kage, marcipan, muffin, chokoladekage eller chokolade, på en meget unik måde og overraske dine gæster. Det er faktisk en print billede som printes ud med specielt spiseligt blæk dvs. en slag kageprint fugtfarve, og som trykkes på speciel spiselig kageprint wafer papir, rispapir eller sukkerpapir.
Fotokage anvendelses muligheder er ubegrænsede.

Jeg var så begejstret over løsninger med sukkerbilleder, så jeg krammede og kyssede hende!
Foto kage var den bedste og billigste løsning til mig, med den bedste effekt til datteren og gæsterne. Hun fortalte at hun har mange kageopskrifter med billeder, så jeg var meget velkommen til at få det af hende. Næsten alt faldt på plads undtagen om hvor man kan finde sukkerbilleder til kage? Det er jo print til kage, og der skal anvendes speciel frugtfarve og wafer eller sukkerpapir til det. Det har jeg ikke!

Ingen problemer med det sagde hun, jeg kender to bedste og billigste webshop som sælger kageprint service online. Ikke kun at de er billigste og bedste, de er også hurtigste service på nettet. De sender dag til dag, så du kan sagtens nå det hvis du bestiller online i dag.
De bedste og billigste online kageprint servicer er www.trykspar.dk/kageprint/ og www.kagetryk.com
Ifølge hende kan der bestilles sukkerprint med eget billede dvs. personlig kagetryk, færdig sukkerbillede til kage dvs. færdige kagetryk, sjove billeder på kager, sukkerbilleder til muffins og meget mere.

Jeg skyndte mig hjem med det samme og tændte min PC, for at bestille kage billede print til min datters fødselsdag. Til min stor glæde kunne jeg se at de bl.a. har en kageprint designer der på deres hjemmeside, så der kunne tilføjes tekst, billede eller anvende deres forud designede forskellige elementer som kunne anvendes gratis, som jeg gjorde.
Det var meget nemt, hurtigt og sjovt at bruge og alle de designs kunne gemmes til senere, og det var meget vigtigt for mig da jeg regner med at bruge deres service igen og igen.

Min datter var og gæster var vældig glade og overraskede over kagetryk med eget billede, så mange af dem benytter sig også af den superservice og henviser deres venner til det.

Meget tilfreds kunde 🙂